Mijn favorieten

Verkoop

Al ruim 30 jaar verkopen met Woonadvies Makelaardij o.g. 

Uw woning verkopen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Wat is een correcte vraagprijs, bij welke prijs zal ik verkopen, hoe breng ik mijn woning onder de aandacht van potentiële kopers, hoe maak ik een koopovereenkomst op, welke kosten zijn voor verkoper, welke voor koper?

Dit zijn slechts enkele aandachtspunten waarbij wij u terzijde kunnen staan en begeleiden bij de verkoopbemiddeling van uw woning. Door ruim 30 jaar ervaring, gedrevenheid, grote kennis van de regionale markt en bouwtechnische kennis kunnen wij u een uitstekende begeleiding aanbieden bij de verkoop van uw woning. Hierbij maken wij o.a. ook gebruik van ons zoekersbestand, het NVM-netwerk en Funda, waardoor wij al vanaf het eerste moment uw woning onder de aandacht kunnen brengen van gegadigden.

Uw woning wordt door ons aan de gegadigden gepresenteerd via een uitgebreide brochure met kleurenfoto's en plattegronden, 360º foto's, foto/video-presentatie. Daarnaast tonen wij u woning in onze vitrine, op internet (Funda, Facebook) en eventueel in advertenties in div. bladen en kranten. Door onze formule is onze bemiddeling op basis van No cure, No pay dus mocht uw opdracht tot dienstverlening wensen te beëindigen dan bent u geen courtage verschuldigd.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring