Mijn favorieten

Uw taxatie-rapport en Woonadvies Makelaardij o. g.


Een taxatie (-rapport) wordt gemaakt om u als opdrachtgever te informeren over de waarde van de getaxeerde onroerende zaak. Aan de hand van deze informatie kunt u als opdrachtgever een beslissing nemen t.a.v. bijvoorbeeld een koop-, verkoopbesluit of een belastingaangifte. De waardering staat dus niet op zichzelf maar is een schakel in een (besluitvormings)proces van u als opdrachtgever. Een taxateur zal zich dan ook moeten inleven in de situatie van de opdrachtgever en zal moeten weten welke rol zo'n taxatie (-rapport) in het (besluitvormings)proces speelt. Daarnaast kan het zijn dat vanwege een aanvraag financiering, successierechten, boedelscheiding een taxatie (-rapport) benodigd is.

Waarom dan een taxatie (-rapport) van Woonadvies Makelaardij o.g.:

Met onze jarenlange ervaring, kennis van de regionale markt, bouwtechnische kennis door jaren praktijkervaring in de bouw, en zeker niet onbelangrijk onze scherpe tarieven, zijn wij in staat om een helder, accuraat en betrouwbaar taxatierapport aan te bieden.

Daarnaast zijn wij ingeschreven in de registers van NRVT en VastgoedCert. waardoor onze taxatierapporten door alle Hypotheekverstrekkers worden geaccepteerd.

Voor uw woning-taxatie verlangen alle hypotheekverstrekkers een gevalideerd taxatierapport, u kunt uw eigen opdracht voor een NWWI gevalideerde taxatierapport nu direct aanvragen door HIER te klikken en u wordt rechtstreeks doorgeleid naar ons aanvraagformulier.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring