Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Mierlo 5731 HR

Mierlo's Welkom

5731 HR Mierlo

Omschrijving

VERKOOP MIERLO'S WELKOM GESTART.
INSCHRIJVEN MOGELIJK TOT 4 JANUARI 2019.

Mierlo heet u welkom!
Door de prachtige ligging van Mierlo’s Welkom heb je het genot van rust en ruimte en toch zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Het gezellige en gemoedelijke centrum van Mierlo met zijn verschillende winkel- en horecagelegenheden
ligt op loopafstand. Mierlo ligt...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 239.500,- tot € 545.000,- Gebruiksoppervlakte 114 m² t/m 176 m² Inhoud 417 m³ t/m 676 m³ Perceeloppervlakte 94 m² t/m 496 m² Start Verkoop 22-12-2018 Aantal kavels 27 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP MIERLO'S WELKOM GESTART.
INSCHRIJVEN MOGELIJK TOT 4 JANUARI 2019.

Mierlo heet u welkom!
Door de prachtige ligging van Mierlo’s Welkom heb je het genot van rust en ruimte en toch zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Het gezellige en gemoedelijke centrum van Mierlo met zijn verschillende winkel- en horecagelegenheden
ligt op loopafstand. Mierlo ligt tussen Geldrop en Helmond en met de auto ben je binnen 20 minuten in Eindhoven. Een basisschool met kinderopvang, een multifunctioneel centrum voor zorg & welzijn en een bushalte voor de deur maken het voorzieningenniveau compleet. Mierlo’s Welkom is kleinschalig van opzet en heeft daardoor een dorps karakter. Door een mix van verschillende woningen heeft deze vriendelijke wijk een woningaanbod voor een breed publiek; starters, gezinnen en senioren.
Het ons-kent-ons gevoel staat centraal. In Mierlo’s Welkom staan veiligheid en geborgenheid hoog in het vaandel. In de nieuwe straat Windvang komen 16 levensloopbestendige hofwoningen, 6 starterswoningen en 5 vrijstaande woningen.

Mierlo’s Welkom Een gasloze wijk
De gasvoorraad is eindig en daardoor ontstaat steeds meer behoefte aan duurzame energie. De komende jaren zal stapsgewijs de cv-ketel en het gasfornuis uit onze woningen verdwijnen en dat is beter voor het milieu. Alle woningen van Mierlo’s Welkom worden daarom nu al gasloos opgeleverd en zijn dus klaar voor de toekomst! De woningen worden voorzien van een lucht/water-warmtepompsysteem voor warm tapwater,verwarming en topkoeling. Daarnaast beschikken de woningen in basis over een aantal zonnepanelen. Voor een hogere energieopwekking kunt u optioneel kiezen voor uitbreiding van het aantal zonnepanelen. De keuken krijgt een krachtstroom aansluiting voor een inductie kookplaat in plaats van een gasaansluiting. Voor optimaal wooncomfort heeft niet alleen de begane grond, maar ook de eerste verdieping vloerverwarming. Door toepassing van meerdere thermostaten kan de temperatuur per ruimte onafhankelijk geregeld worden. Een CO2 gestuurd ventilatiesysteem en zelfregulerende ventilatieroosters zorgen voor een gezond en comfortabel klimaat in uw woning.

Een duurzame wijk!
Of het nu gaat om de diversiteit aan woningen voor een breed publiek, een gasloze energievoorziening of levensloopbestendig wonen… Mierlo’s Welkom heeft het allemaal!
Burgerparticipatie, in nauwe samenwerking met gemeente Geldrop-Mierlo is een traject burgerparticipatie doorlopen. Belanghebbenden en omwonenden zijn door deelname aan werkgroepen in staat gesteld advies te geven over de inrichting van de openbare ruimte en het levensloopbestendig maken van de hofwoningen. Tijdens bijeenkomsten is in samenwerking met de werkgroepen hier invulling aan gegeven. Aan de hand van de door de werkgroepen uitgebrachte adviezen heeft Mierlo’s Welkom volledig gestalte gekregen.

Levensloopbestendige hofwoningen (Kavel 7 t/m 16, 21 en 22)
Aan de zuidzijde van het plan zijn 16 levensloopbestendige woningen gesitueerd in een gezellig en veilig woonhof. Definitie levensloopbestendig: “woningen die de voorzieningen hebben om bewoners erin te laten blijven wonen als hun persoonlijke levensomstandigheden over langere periodes veranderen. Denk hierbij met name aan ouderdom of een beperking”. De hofwoningen zijn zo ontworpen dat deze geschikt zijn voor meerdere gezinssamenstellingen. Zowel één- of tweepersoons huishoudens als (kleine) gezinnen vinden hier een veilige woonomgeving met mogelijkheden voor de toekomst! De woningen zijn geschikt om nu óf in de toekomst aan te passen aan uw persoonlijke leefomstandigheden. Zo beschikken de woningen in basis over een extra brede voor- en achterdeur en kan gekozen worden voor optionele voorbereidingen. Denk hierbij aan een constructieve vloersparing voor een toekomstige huislift en/of loze aansluitingen voor een toekomstige badkamer op de begane grond. Desgewenst kan nu al optioneel gekozen worden voor een aanbouw en volledig woon- / slaapprogramma op de begane grond! Op pagina 11 ziet u hiervan een voorbeeld gesitueerd in één van de hoekwoningen op de kavels 7, 12 of 13. Kies uw woning voor nu en in de toekomst!

Levensloopbestendige hofwoningen (Kavel 17 t/m 20)
In het midden van het hof gelegen worden 4 unieke segmentwoningen gerealiseerd. Onderdeel van de 16 hofwoningen zijnde 4 segmentwoningen. Bij dit woningtype wordt in de basis al een compleet woon- slaapprogramma gerealiseerd op de begane grond. Kortom u bent direct klaar en hoeft in de toekomst geen aanpassingen meer te doen aan uw woning!
Bovendien beschikken de woningen ook over een verdieping met twee slaapkamers en kan optioneel een tweede badkamer worden gerealiseerd. Nu nog géén slaap- en/of badkamer nodig op de begane grond? Kies dan voor één van de opties met een extra grote woonkamer of een woonkamer
met een apart study/kamer. Bij beide opties zijn voorbereidingen getroffen voor een toekomstige badkamer, zodat u later eenvoudig alsnog de slaap- en badkamer kunt realiseren op de begane grond. Zie hiervoor de plattegronden op pagina 15.

Starterswoningen (Kavel 1 t/m 6)
Centraal gelegen in het plan worden 6 prachtige starterswoningen gerealiseerd. Door de slimme opzet van de woningen met een breed scala aan opties, is deze woning niet alleen geschikt om in te starten maar ook voor de lange termijn na gezinsuitbreiding! Door zorgvuldige toepassing van stijlelementen
en kleuren sluiten de starterswoningen naadloos aan bij het dorpse karakter van Mierlo’s Welkom. Alle woningen beschikken over een achterom en een achtertuin op het zuid-oosten. De positie van de keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en de woonkamer grenst aan de achtertuin.
Met 3 slaapkamers, een ruime badkamer met daglicht, mogelijkheden tot een aanbouw en een praktische zolderindeling, zijn dit ideale woningen voor starters en gezinnen!

Vrijstaande woningen (Kavel 23 t/m 27)
Ruimte, ruimte en nog eens ruimte... dat is wat deze vijf schitterende vrijstaande woningen u bieden! De royaal opgezette vrijstaande woningen op mooie kavels van 340 m2 tot maar liefst 495 m2 maken Mierlo’s Welkom compleet! De woningen zijn er in twee varianten; een langskap of een dwarskap. Alle woningen beschikken over een garage, een oprit geschikt voor twee auto’s en een achterom op eigen perceel. De uitbouw met lage schuine kap zorgt aan de buitenzijde voor het dorpse karakter en aan de binnenzijde voor extra veel ruimte in de woning. De vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk effect. Zo beschikken zowel de badkamer, de overloop als de zolder over een raampartij. Op de eerste verdieping worden drie royale slaapkamers gerealiseerd en een complete badkamer met wastafel, douche en ligbad. De ruime overloop met daglicht en het separaat toilet maken de verdieping volledig af! Op de zolder bevindt zich een aparte techniek-en wasruimte. Kortom alle installaties zijn uit het zicht ontnomen. Optioneel kan op zolder voor een vierde en zelfs een vijfde (zolder)kamer gekozen worden! Wenst u nog meer ruimte? Dat kan door te kiezen voor één van de uitbreidingsopties op de begane grond. Creëer zo de woning van uw dromen!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 239.500,- - € 545.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 114 m² t/m 176 m² Inhoud 417 m³ t/m 676 m³ Perceeloppervlakte 94 m² t/m 496 m² Start Verkoop 22-12-2018 Aantal kavels 27 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5731 HR Mierlo

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.